Om Cursus

Cursus  pedagogiske team består av følgende feiende flotte folk:

Bibbi Sælthun
Bibbi er lærer, veileder og daglig leder. Hun har hovedfag i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun har også utdanning og erfaring innenfor migrasjonspedagogikk. Bibbi har utdannet flere hundre barne- og ungdomsarbeidere. Hun underviser i barne- og ungdomsarbeid både på nettskolen og kveldskursene. I tillegg underviser hun i norsk på våre BKA kurs.

Eva Granum
Eva er lærer, veileder og grafisk designer. Hun er utdannet innen grafisk design og har jobbet mange år i bransjen. Hun har nå i flere år jobbet i barnehage. Dette gir henne en unik kompetanse innen hvordan man arbeider med kreativitet og IT i barnehagefeltet. Hun underviser både i våre barne – og ungdomsarbeiderkurs og som BKA lærer.

Bjørn Haugsbø
Bjørn er lærer, veileder og ansvarlig for web og IT. Han har jobbet mange år med webproduksjon, opplæring og brukerstøtte. Han har en Cand Mag grad innen samfunnsfag og lærerutdannelse fra Universitetet i Oslo. Han har i flere år jobbet som lærer. Han underviser både i våre barne – og ungdomsarbeiderkurs og som BKA lærer.