Om Cursus

Cursus  pedagogiske team består av følgende feiende flotte folk:

Bibbi Sælthun
Bibbi er lærer, veileder og daglig leder. Hun har master i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun har også utdanning og erfaring innenfor migrasjonspedagogikk. Bibbi har utdannet flere hundre barne- og ungdomsarbeidere. Hun er lærebokforfatter og underviser i barne- og ungdomsarbeid både på nettskolen og kveldskursene.

Eva Granum
Eva er lærer, veileder og grafisk designer. Hun er utdannet innen grafisk design og har jobbet mange år i bransjen. Hun har nå i flere år jobbet i barnehage. Dette gir henne en unik kompetanse innen hvordan man arbeider med kreativitet og IT i barnehagefeltet.

Bjørn Haugsbø
Bjørn er utdannet lærer og veileder. Han har i mange år jobbet som lærer og spesialpedagog med elever med sosio emosjonelle vansker. Han underviser i våre barne – og ungdomsarbeiderkurs.

Sandra Sistero Carmona
Sandra er lærer, veileder og vår fagkoordinator. Hun er utdannet lærer og pedagog og har tatt videreutdanning i veiledningspedagogikk ved NTNU. Hun har variert erfaring innen pedagogikk og har jobbet som karriereveileder, pedagogisk leder i barnehage og lærer både på grunnskole, videregående skole og voksenopplæring. Hun underviser i våre barne- og ungdomsarbeiderkurs.